Commissie Recr. Biljarten Bollenstreek

 Commissie Recreatief Biljarten Bollenstreek

Spelhervatting Biljarten na Coronastop!!!!!

Beste biljartvrienden;

Het is alweer geruime tijd geleden dat de meeste spelers aan het biljart hebben gestaan om een partijtje te spelen. Op 12 maart j.l. zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld en is alles, door de KNBB/KVC, tot nader bericht stopgezet. Zie KVC-site; https://www.carambole.nl/nieuws/kvc-besluiten-over-lopende-competities-en-toernooien. Ieder van ons vindt dit, in meer of mindere mate, een gemis en het valt beslist niet mee om thuis te zitten en af te wachten wanneer dit eindelijk afgelopen is.

Dinsdag 21 april zijn er door het kabinet enkele versoepelingen aangebracht. Voor de sport geldt het volgende;

            

Dit houdt in dat er voor ons tot 21 mei niets veranderd en wij noodgedwongen thuis moeten blijven;                                                 

 

Omdat wij, door onze leeftijd, in de hogere risicogroep vallen kan ik de basisregels volledig onderschrijven en als wij ons, zoveel als mogelijk is, hieraan houden hebben we een grote kans dat wij elkaar in de toekomst gezond tegen kunnen komen.

Maar de tijd schrijdt voort en we moeten toch een beetje naar de toekomst werken. Binnenkort hebben we een bestuursvergadering en daar zal het nodige worden besproken. De ALV, die meestal rond half juni is, komt helaas te vervallen en hierover is nog niets definitiefs over te zeggen. Ook de geplande receptie van het 40-jarig jubileum (half augustus) is afgeblazen maar komt natuurlijk terug als alles weer normaal is.

Voor de Competitie en de PK’s zullen, door de Wedstrijdleiders, toch de nodige voorbereidingen worden getroffen zodat dit klaar ligt als de seinen op groen komen te staan. De verenigingen krijgen hier t.z.t. berichtgeving over.

Net als het kabinet wil ik iedereen, uit het oogpunt van gezondheid, op het hard drukken om vol te houden zodat wij elkaar in de toekomst gezond tegenkomen.

Namens het bestuur van de CRBB;

 

Uw voorzitter; Koos Paap.

donderdag 23 april 2020

 

Commissie Recr. Biljarten Bollenstreek  |  wedstrijdleider#crbb.nl